Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Aksaray Belediyesi, Aksaray Tarihinin En Büyük Organizyonuna İmza Attı

Aksaray Belediyesi, Aksaray Tarihinin En Büyük Organizyonuna İmza Attı

Aksaray Belediyesi, Aksaray Tarihinin En Büyük Organizyonuna İmza Attı

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Aksaray Kitap Günleri Fuarı ile 1.Çocuk Festivali? 363 bin 234 ziyaretçi ile Aksaray tarihinin kalabalık, en güzel ve en anlamlı organizasyonu oldu.

100´e yakın yayınevi ve 70´e yakın yazarın katılımıyla gerçekleştirilen  "2. Aksaray Kitap Günleri Fuarı binlerce okuyucu ile ve yine Aksaray´da ilk kez düzenlenen 1. Çocuk Festivali" on binlerce çocuğunun katılımı ile Aksaray´da adeta bayram havası oluşturdu.

Kitap fuarı ve çocuk festivalinin Açılış törenine, Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, daire müdürleri, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katılmıştı. Protokol üyeleri ve vatandaşlar,7 gün boyunca bu büyük organizasyona katılım sağlayarak büyük destek verdiler.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´da Aksaray tarihine geçen bu büyük organizasyon boyunca yazarlar ve vatandaşlarla sürekli iç içe oldu.

Başkan Yazgı, ünlü yazarların söyleşi programlarını bizzat yerinde takip etti. Binlerce kitap sever, Aksaray Belediyesi sayesinde Aksaray´a gelen birbirinden değerli yazarlarla söyleşi yapma ve kitap imzalatma imkanına kavuştu. Bu arada çevre illerden de çok sayıda vatandaşın Aksaray´a gelerek 2. Aksaray Kitap Günleri Fuarı ile 1.Çocuk Festivali´ne katıldığı belirtildi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ilk kez Aksaray´da bu kadar büyük bir kitap ve çocuk organizasyonu yapıldığına dikkat çekerek, ?Aksaray belediyesi olarak sosyal ve kültürel belediyecilik alanında da önemli hizmetlere imza atıyoruz. İlkini geçen yıl yaptığımız Kitap Günleri Fuarımızı daha da büyüterek iki katına çıkardık. Dolayısıyla yüzün üzerinde yayın evi ve aynı zamanda 70´in üzerinde yazarımız Aksaray´a gelerek bir hafta boyunca söyleşi yaptı ve kitaplarını imzaladı.

Bu arada Çocuk Festivali ile Aksaray´da bir ilki daha gerçekleştirmiş olduk. 1. Çocuk Festivalimizde binlerce çocuğumuz eğlensin ve öğrensin diye birçok aktivite ve çocuk programları düzenledik. Kısacası bu büyük organizasyonla halkımıza ve özellikle çocuklarımıza en güzel hizmetleri sunduğumuza inanıyorum. 2. Kitap Günlerimize ve 1. Çocuk Festivalimize 363.234 kişi ziyaretçi sayısıyla Aksaray tarihinin en geniş ve yoğun katılımını gösteren hemşerilerime, çevre illerden gelen vatandaşlarımıza, protokolümüze ve 7 gün boyunca emeklerini esirgemeden çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum?.



Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı