Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Aksaray BARO Başkanlığından Kınama Mesajı

Aksaray BARO Başkanlığından Kınama Mesajı

Aksaray BARO Başkanlığından Kınama Mesajı

 

Aksaray Baro Başkanı Av. Levent Bozkurt yayınladığı basın bildirisinde şunları söyledi. Türk Milleti´nin ayrılmaz parçası olan ve halen Suriye´de varlıklarını devam ettirme gayretindeki soydaşlarımız Türkmen kardeşlerimize yönelik son birkaç gündür acımasızca yapılan saldırıları ve hak ihlallerini Aksaray Barosu  olarak  kınıyoruz.

Bir taraftan zalim Esad güçleri tarafından zulme uğrayan diğer taraftan tüm dünyanın başına bela olmuş  sözde İslam adına kan döken maşa  terör örgütü  İŞİD baskısı altında varlık mücadelesi veren Türkmen kardeşlerimizin yanındayız. Allah yar ve yardımcıları olsun..

Tüm dünyanın gözleri önünde  gerçekleşen insanlık dışı bu saldırılarda , ata topraklarımız Türkmendağı´nda  sıkışan soydaşlarımıza atılan bombalar aslında ; genç yaşlı kadın erkek  çocuk ve  bebek ayrımı yapılmaksızın sivillere  ve aslında insanlığa atılmaktadır. Yaklaşık 25.000 sivilin  katledilmesine dünya seyirci kalmaktadır.

Türkiye  soydaşlarımıza sahip çıkmalı  gereken hassasiyeti göstermeli ve bir an önce akan kanı önleyici tedbirleri almalıdır.

Bu  pazarda akıtılan kanda aslında  insanlık boğulmaktadır. Suriye de Esad ve Rusya , rejim pahasına soydaşlarımızı katlederek savaş suçu işlemektedir.

Ayn El Arab (Kobani) da ayağa kalkan , Ege denizinde  boğulan çocuklara,  Paris´te  Ankara´da  yaşamlarını yitirenlere göz yaşı akıtan dünya  ,   günlerce haber yapan ikiyüzlü  medya akan kan Türkmen kanı olduğunda susmaktadır. Türkmen kardeşlerimize yapılan katliamı ve bu katliama sessiz kalanları kınıyoruz Bütün etnik kökenli saldırılarda ayağa kalkanlar Türkmenler için neredeler? Bu ırkçılıktan ve Türk düşmanlığından başka bir şey değildir.

Bugün Suriye ve Irak´ta sayıları   milyonlarla ifade edilen Türkmen´lere yapılan saldırıların Antalya da henüz yapılan G-20 toplantısı sonrasında şiddetlenmesi, bölgede çizilecek haritada Türkmenlerin  yok sayılması ,tasfiyesi , yurtlarından edilmesi bölgede ABD tarafından sözde İŞİD e karşı dağıtılan  mücadele edilmesi varsayımı ile  PYD ye dağıtılan tonlarca silahın namlusu da  Türkmenlere çevrilmekte, Türk kanı dökülmektedir.

Türkmenlere yapılan bu saldırılar,  Türk  Milletine yapılmıştır.  Türkmenlerin tek umudu, ?Gavim Gardaşı ? Türkiye´dir.

Bu düşüncelerle, insanlık dışı hak ihlallerini kınıyor dökülen kana bir an önce son verilmesini temenni ediyoruz. Kamuyouna saygı ile duyururuz. 



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false