Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Aksaray 1. Amatör kümede Gollü Hafta Sonu

Aksaray 1. Amatör kümede Gollü Hafta Sonu

Aksaray 1. Amatör kümede Gollü Hafta Sonu

Aksaray 1. Amatör kümede hafta sonu A ve B grubunda 5. Hafta maçları oynandı. İki grupta oynanan maçların ardından fileler toplamda 48 kez havalandı. A grubunda en farklı skoru Ağaçörenspor´u 11-2 mağlup eden Eşmekayaspor alırken, B grubunda ise Acıpınarspor´u 5-1 mağlup eden Ortaköyspor aldı.

Aksaray 1. Amatör kümede hafta sonu heyecan doruktaydı. Bütün takımların kazanmak için sahaya çıktığı maçta haftayı en karlı kapatan takımlar Sultanhanıspor, Eşmekayaspor, Topakakayaspor, Yeşilovaspor, Eğitimspor, İl Özel İdarespor ve Ortaköysportakımları oldu. Rakiplerini yenerek üç puana uzanan takımlar play- off yarışında iddialı olduklarını gösterdiler.

KURTULUŞ FIRSAT TEPTİ

Kurtuluşspor. 2 ? Topakkayaspor: 4

Kurtuluş Bahçeli spor hafta sonu kendisi gibi ilk üç için mücadele eden Topakkaya spor ile karşı karşıya geldi. Maça çok iyi başlayan Kurtuluşspor ardı ardına bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Erken gelen gollerin ardından farka gitmesi beklenen Kurtuluş Bahçelispor, tam tersini yaparak oyunu gevşetince Topakkayaspor´un golleri yağmur gibi ardı ardına geldi.Topakkayaspor gelen gollerin ardından sahadan 4-2 galip ayrılan takım oldu.

EŞMEKAYA GOL OLDU YAĞDI

Ağaçörenspor: 2 ? Eşmekayaspor: 11 

Bu sezon ligde fırtına gibi esen Eşmekayaspor hafta sonu deplasmanda Ağaçörenspor´u 11-2 gibi farklı skorla mağlup eden taraf oldu. Maça çok iyi başlayan Eşmekayaspor sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Takımda henüz forma yüzü görmeyen isimlere şans tanıyan teknik heyet bu futbolcularında son durumunu görme şansı buldu. Rakibi karşısında 90. Dakika boyunca üstün bir futbol sergileyen Eşmekayaspor, sahadan her iki yarıda attığı gollerle 11-2 galip ayrılan taraf oldu.

KARADENİZ LİDERLİĞİNİ KORUDU

Karadenizspor: 3  -Kılıçarslanspor: 3

Aksaray 1. Amatör kümede B grubunda hafta sonunun en önemli karşılaşmaları arasında gösterilen Karadenizspor ile Kılıçarslanspor arasında oynanan maçta heyecan doruktaydı. İki takımda sahada sergiledikleri futbol ile üç puan için oynadıklarını gösterdiler. Her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle 3-3 biten maç sonunda takımlar birer puanı paylaşan takım oldu. Maçın bitimine yakın iki takımdan da birer kişi kırmız kart ile oyun dışı kalan isimler oldular.Maç sonunda ise iki takım arasında yaşanan gerginlikEmniyet güçleri tarafından yatıştırıldı.

 

ÖZEL İDARE GALİBİYETLE TANIŞTI

İl Özel İdare spor: 3 ? Eskilgücüspor: 2

Bu sezon 1. Amatör kümede bir türlü istediği puanları toplamayı başaramayan Amatör kümenin köklü takımlarından İl Özel İdarespor takımı 1-0 geriden geldiği maçta Eskilgücüspor´u 3-2 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini aldı. Karşılıklı ataklarla geçen maçta her iki takımda sahada güzel futbol sergiledi. İki takımında kazanabileceği maçta gülen taraf İl Özel İdarespor takımı oldu.



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,56% 0,09
  • EURO

    34,97% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2430,79% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı