Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Ak Parti Teşkilatından Belediyeye Ziyaret

Ak Parti Teşkilatından Belediyeye Ziyaret

Ak Parti Teşkilatından Belediyeye Ziyaret

Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekili Adayları Nevzat Palta, Hüseyin Hüyük, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. Parti teşkilat kademelerinin makamında kabul eden Başkan Yazgı, ‘Yeni Türkiye’nin inşası ve istikrarın devam etmesi adına her konuda desteğe hazırız’ mesajı verdi.

 

                        Seçim çalışmalarını Aksaray’ın farklı noktalarında sürdüren Ak Parti Milletvekili adayları İlknur İnceöz, Nevzat Palta, Hüseyin Hüyük ile parti teşkilat üyelerini Aksaray Belediyesinde buluşturan Başkan Haluk Şahin Yazgı, hem Başbakan Davutoğlu’nun Aksaray ziyareti hem de seçim sürecinde yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

 

                        Seçim çalışmaların farklı kollardan devam ettiğini anımsatan İl Başkanı Abdülkadir Karatay, “Teşkilat olarak Aksaray’da 3 vekil adayımız ve belediye başkanımız olmak üzere 4 ekip halindeyiz. Kadın kollarımız bunun yanında gençlik kollarımızın hem kendi programları hem de bizle olan programlara iştirak ederek 6 koldan çalışıyoruz diyebiliriz. Ak parti olarak ülkemiz ve Aksaray adına milletimizle el ele gönül birliği ile mücadelemize devam ediyoruz. Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’yı daha önce ziyaret edip istişarelerimiz olmuştu. Şimdide teşkilatımızın tüm kademeleriyle tekrar ziyaret geldik 7 Haziran’a kadar yoğun bir çalışma bizi bekliyor. Ülke genelinde Ak partinin en güçlü iller arasına Aksaray’ımıza da dahil etmek için var gücümüzle çalışacağız” Dedi.

 

                        Gelinen noktayı değerlendiren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, seçim öncesinde bazı projeleri hayata geçirmek için adımlar atılacağını işaret ederek “Seçim öncesi hayata geçirmek istediğimiz bazı projeler vardı. Bunlardan netleşenler arasında Salı pazarı projemiz var. İnşallah kısa zamanda temelini atacağız. Kadın koordinasyon merkezi ile ilgili alt yapı çalışmaları tamamlandı. Seçimden önce bu merkezimizin temelini atacağız. Ardından eski sanayi ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

 

                        ‘Son bir yıl için birçok yeni projeye ve uygulamaya imza attık’ diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Yazgı “Vekillerimize buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Onlar desteğini hiç esirgemediler. Bunları tamamı tek başına yapılacak işler değil hükümet ve devlet desteği ile yapıyoruz. Hizmet hususunda iyi bir noktaya gelebilmemiz için siyasi ve ekonomik istikrar şart. Bununda tek yolu tabi ki partimizin yeniden iktidar olması ve en iyi oy oranını alması. Hedefimiz inşallah 3-0 yaparak şehrimizi en iyi şekilde temsil edebilmemiz. Biz üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.

 

                        Son olarak Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Perşembe günü ilimize geliyor. Hazırlıklarımızı yaptık. Başbakanımızı karşılamak için Aksaray olarak ve ekip olarak hazırız” diye konuştu.

 

                        Milletvekili İlknur İnceöz ise “Belediye Başkanımıza her şeyden önce bizi buluştuğu için teşekkür ediyoruz” dedi. Milletvekili İnceöz, “Aksaraylı hemşerilerimizin bugüne kadar verdiği desteği 7 Haziran da yapılacak ve çok önemsediğimiz seçimin de vereceğine inancımız tam. Çünkü halkımız kararını vermiş,sandığın önüne konulması bekliyor. Diğer bir yandan Halkımız geçmiş dönemlerde koalisyon hükümetlerinin ne olduğunu biliyoruz diyor. İnsanlar eski Türkiye özlemi içerisinde değil. Yeni Türkiye’nin inşasını hep birlikte katkı sağlayacağız” diye konuştu.

 

                        Aksaray’da bu seçimde rekor bir seviye beklediği belirten Milletvekili Nevzat Palta, “Bundan sonra bize düşen el birliği içinde teşkilat olarak bu millet için memleket için Aksaray için neler yapılacak onun gayreti içerisindeyiz. Her gün farklı noktalarda dolu dolu günümüz geçiyor. Halkımızın istek ve beklentileri var. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’da bizim bu bölgesinin insanı olduğu için ayrı bir sevgi gösterisiyle karşılanıyoruz. Bu seçimde yüzde 75 oy oranını yakalayabileceğimizi tahmin ediyorum. Kanaatim 3-0 olur” şeklinde değerlendirme de bulundu.

 

                        Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük ise 7 Haziran’da Türkiye’nin yeni bir imtihanda daha geçeceğini söyledi. Ak Parti, hiçbir zaman karmaşaya yer verilmediğinin altını çizen Hüyük, “Bizim siyasi geleneğimiz kavgaya kaosa hiçbir zaman müsaade edilmez. Parti teşkilatımız bunun farkında olduğu için bu tür olaylara mahal verilmiyor. Sahada ciddi manada çalışmamız sürüyor. 7 Haziran da millet iradesini ortaya koyacak. Çünkü geçmiş yıllarda neler yaşandığını biliyor. Bu seçimde partimizin açık ara farkla zaferle çıkacağına parti teşkilatı olarak inancımız tamdır” dedi.

 

                        Seçim öncesinde izlenecek rota ve çalışma planı üzerinde değerlendirmenin yapıldığı görüşmeler karşılıklı görüş alışverişiyle devam etti.

 

 

 



Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9123,42%0,48
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    35,01% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2324,07% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3919,16% 1,97
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli