Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Ak Parti´ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Ak Parti´ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Ak Parti´ye Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

1 Kasım seçiminde yüzde 71,5 oranla rekor bir oy alarak Aksaray´da 3 milletvekilliğini kazanan AK Parti İl Başkanlığı´na tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretler kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Eyüp Dağdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bağlıkaya Belediye Başkanı Hacı Hüseyin Cansu ve köyün mütevellit heyeti, Genç Memur Sen Başkanı Niyazi Maraşlıoğlu ve Üyeleri, Halk Sağlığı Müdürü Oğuz Keleş ve Lale Eğitim Kurumları Yönetim Kurumu Başkanı Süleyman Baysal ve okul yöneticileri AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay´ı makamında ziyaret ederek tebrik ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.

GÜÇLÜ KADROMUZ İLE ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEYECEK

Ziyaretlerde bir açıklama yapan İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti diye getirerek, AK Parti´nin ülkede ve Aksaray´da çalışmalarını hızla sürdüreceğini söyledi. 1 Kasım seçiminde Türk Milleti´nin kararını verdiğini ve AK Parti´yi tek başına iktidara taşıdığını belirten Başkan Karatay, ?Aksaray´ımızda da 1 Kasım seçimlerinde bugüne kadar hiç görülmemiş bir oy oranı ile rekor kırarak vatandaşlarımız AK Partili 3 milletvekilimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne gönderdi. Yeni kabine kuruldu ve Milletvekilimiz ve AK Parti Grup Başkanvekilimiz İlknur İnceöz hanımefendi de yeniden Grup Başkanvekilliği görevine getirildi. Şimdi artık çalışma zamanı. Seçim öncesi hemen her vatandaşımızla, esnafımızla, işçimizle, işadamlarımızla, her kesim vatandaşımızla görüştük. Onların istediği gibi Türkiye´de ve Aksaray´ımızda güçlü kadrolarımız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz? dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Çalışmalara kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ?Elbette sivil toplum örgütlerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, belde belediye başkanlarımız ve diğer kurumlarımız bizim için çok önemli. Biz bugüne kadar burada birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Türkiye´miz ve Aksaray´ımız AK Parti ile birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışarak kazandı. Sizlerin düşünceleri, görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Yine önceki dönemlerde olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız ki Türkiye´miz, Aksaray´ımız kazansın, en iyi hizmetleri hep birlikte güçlü bir şekilde yapabilelim. Ben hepinize ziyaretlerinizden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Hep birlikte durmak yok yola devam diyerek çalışmalarımızda başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.



Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli