Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Ak Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlarının 23 Nisan Mesajı

Ak Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlarının 23 Nisan Mesajı

Ak Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlarının 23 Nisan Mesajı

Başkan Altınsoy´un, 23 Nisan kutlama mesajı

            AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Bütün çocuklara barış dolu, mutluluk dolu bir dünya temenni ettiğini belirten Başkan Altınsoy yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi: ?Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün, çocuklara armağan edilişinin 98. yılını kutluyoruz.

            23 Nisan çocuk bayramı dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır. Bu tarih aynı zamanda ülkemizde milli egemenliğin temelinin atıldığı bir tarihtir. Bizler millet olarak büyük mücadeleler sonrasında tesis ettiğimiz barışı, zorlu şartlar sonrasında elde ettiğimiz bağımsızlığımızı tüm dünya çocuklarıyla birlikte paylaşıyoruz. TBMM´nin açıldığı günün, yarının gençleri ve büyükleri olan çocuklara dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olarak armağan edilmesi, çocuk ve gençlere verilen önemin en güzel göstergesidir. Milletimizin en değerli varlığı çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidirler. Çocukların sevgi ve hoşgörü dolu bir ortamda yetiştirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, beklentilerinin karşılanması, sorunlarına çözüm bulunabilmesi ve umutlarının canlı tutulabilmesi, geleceğine yön verecek güçte bireyler olarak toplumsal yaşamda yer alabilmeleri temel amaçlarımız arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Meclis üstünlüğünü temel ilke olarak benimsemiş, Milli Mücadelenin zor şartlarında dahi Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin demokratik bir zemin olarak muhafazasına büyük önem göstermiştir. Çocuklarımız hepimizin geleceğidir. Ben bu vesileyle ülkemizin ve dünyamızın geleceğinin, çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye´yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır.

            Bu duygu ve düşüncelerle, dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı?nı kutluyor, sevgi ve barışın her zaman daim olmasını temenni ediyorum.? İfadelerine yer verdi.,

 Merkez İlçe Başkanı Aktürk´ün 23 Nisan Kutlama Mesajı

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Aktürk yayınladığı mesajında; Cumhuriyetin en önemli, kurumlarından Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin açılışının 98. Yıl dönümünü ve Milli Egemenlik Çocuk Bayramını büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz, dedi.

23 Nisan 1920 tarihi, sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin açılış tarihini değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür. Geleceğimizin en önemli yapısı olan çocuklarımıza Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi yaşatacakları daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmanın, onları geleceğe hazırlamanın yolu herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesiyle olacaktır. Gelecek büyük Türkiye´nin yeni nesli olacak olan çocuklarımız, insanlığın ve bizlerin umudu geleceğimizin yapı taşıdır diyen Aktürk, çocuklarını en iyi şekilde yetiştiren toplumlar, gelişimlerini sürdürerek geleceğe güvenle bakabilirler. Demokrasimizin olgunlaşması ve yeni Türkiye´nin bu sağlam yapıyla kurulabilmesi için, geleceğimiz olan çocuklarımıza güzel bir gelecek inşa etmek en önemli vazifemizdir? dedi.

Aktürk, "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" ilkesiyle Kurtuluş Savaşı´nı başlatan Türk milletinin, tüm imkansızlıklara rağmen ayağına pranga vurulmasına izin vermediğini, o çetin mücadeleyi zaferle neticelendirdiğini belirtti.

Milli iradenin, İstiklal Harbi´nin karargahı TBMM´nin, aynı zamanda bağımsızlığın da sembolü olduğunu vurgulayan Aktürk, "İşte bu anlayışla bizler de milli iradeye musallat olan güçleri bertaraf etmenin, çocuklarımıza daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü istiklal savaşımızın tüm kahramanlarını bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken bu güne anlam katan geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın ve bütün hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum? ifadelerine yer verdi.

 



Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı