Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Ak Parti İl İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının Üç Aylar ve Kandili Mesajı

Ak Parti İl İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının Üç Aylar  ve Kandili Mesajı

Ak Parti İl İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının Üç Aylar ve Kandili Mesajı

Ak Parti İl İlçe Kadın ve Gençlik Kollarının Üç Aylar  ve Kandili Mesajı

?İl Başkanı Altınsoy´un Üç Aylar Ve Regaib Kandili Mesajı?

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Üç Ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Üç ayların, asırlardır ülkede ve tüm İslam aleminde haramlardan vazgeçme ve kötülüklerden uzaklaşma çabalarının yoğunluk kazandığı, iyilik ve hayır duygularının arttığı, yardımlaşmanın hat safhaya çıktığı önemli zaman dilimi olduğu belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, "İslam Alemi olarak yeni bir manevi iklim olan mübarek Üç Aylara geçtiğimiz pazartesi günü itibariyle girmiş bulunuyoruz. Bu mübarek ayların habercisi ve ilk Kandili olan Regaip Kandilini de hep birlikte idrak ediyoruz. Bin aydan daha hayırlı mübarek Ramazan ayını da içinde barındıran Üç Aylarımız ve Regaip Kandili, rahmet ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı, yapılan duaların makbul olacağı kutsal zaman dilimleridir. Bu güzel gün ve gecelerde insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının öne çıktığı müstesna günlerdir. Elimizi, gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese, akraba ve dostlarımıza açmalı sevgi kardeşlik ortamının oluşması için, birliğimizin, dirliğimizin güçlenmesi için dualarımızı eksik etmemeliyiz. Millet olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde tüm hain ve şer odaklarına, karşı birlik ve beraberliğimizi bu mübarek günler vesilesi ile daha da güçlendirmeliyiz. Bu anlamda alçak terör odaklarına karşı verilen bu mücadelenin kahramanlarına, devlet büyüklerimize, askerimize, polisimize sonsuz şükran ve hayır dualarımızı sunuyoruz. Huzurumuz, barış ve istikrarımız için can siperane mücadele eden güvenlik güçlerimize yüce Allah´tan yar ve yardımcı olmasını niyaz ediyoruz.Tüm hemşerilerimizin ve İslam Alemi´nin, Regaip Kandilini, mübarek üç aylarını tebrik ediyor, bütün İslam aleminin ve insanlığın barışına ve huzuruna vesile olması temennisiyle aziz şehitlerimi bir kez daha yad ediyoruz" diye konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk´ün Regaib Kandili Mesajı?

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Aktürk mesajında, ?Kandiller insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecedir.Bugün 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı´nın da müjdecisi olan 3 aylara erişmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu aylarda ayrı bir huzur ve maneviyat iklimi içinde yaşadığımız kâinat, ayrı bir soluk alacaktır. Günümüz dünyasında birçok mukaddes değerlerin ayaklar altına alınarak, her bir coğrafyanın kan ve kaosa gömüldüğünü gözlemlemekteyiz. Bu nedenle vicdan muhasebesi yapabilen, manevi huzur ve ahiret saadeti arzusuyla hareket eden bireylerin sorumluluğunun daha fazla olduğu kanaatindeyiz. Bizlere düşen, bu bilinç ve düşünce ile hayatın ve ahiretin anahtarı olarak gördüğümüz ´iman´ı tüm kâinatın huzura, barışa, kardeşliğe ve esenliğe kavuşması için büyük bir bağlılıkla kullanmaktır.Bu günlerde nefisler hesaba çekilmeli, sermayemiz olan ömrümüzün nerde ve nasıl tüketildiği gözden geçirilmeli, amel defterine neler yazıldığı, Yüce ALLAH´ın(c.c) hakkımızda nasıl bir hüküm vereceği düşünülmelidir.Bu duygu ve düşüncelerle, aziz hemşerilerimin üç aylarını ve Regaib Kandili´ni tebrik eder; bu gecenin, ülkemizin,İslam aleminin birlik, dirlik ve huzuruna vesile olmasını Yüce ALLAH´tan hayırlar getirmesini diliyorum.? dedi.

?Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat´ın, Regaib Kandili Mesajı?

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, kandillerin insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu belirterek, ?İslam dininde mübarek sayılan Üç Ayların müjdecisi olan Regaib Kandilinin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır? dedi. Başkan Polat mesajında, ?Gecesi ve gündüzüyle bu dönem, hepimiz için nefis muhasebesiyle kendimizi kontrol etmemiz gereken bir dönemdir. Üç aylar diye bildiğimiz bu gün ve geceler, kulun Rabbine daha fazla yakınlaştığı, dargınlıkları, kırgınlıkları bırakıp kardeşlik ve hoşgörü duygularını zirveye çıkarttığı mübarek gün ve gecelerimizdir. Yılın çeşitli dönemlerine serpilerek; o kutsal, aydınlık ve bereketli özellikleri ile dünyanın hengamesi içerisinden bizleri çekip alırlar. Bizlere, sevgiyi, güzelliği, sevabı, doğruyu, hakkı ve hakikati hatırlatan birer elçi gibidirler. Bu geceler vesilesi ile ellerimizi dualar için açarız, bu geceler hatırına inen rahmet ve Merhamet sayesinde kalplerimizden merhamet pınarları çağıldar. Bu gecelerde hatırlarız, anneyi, babayı, yaşlılarımızı, yetimi, yoksulu, mağduru. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Milletimizin kandil olarak adlandırdığı mübarek gün ve geceler, kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için büyük bir fırsattır. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Aksaraylı hemşerilerimin Regaib kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum.?dedi.

?Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Kılıç´ın Regaib Kandili Mesajı?

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç mesajında; ?Üç aylar, Regaib Kandiliyle başlayan, bin aydan hayırlı Kadir gecesiyle zirveye ulaşan kandiller zincirini içinde barındıran, Ramazan Bayramıyla da maddi ve manevi alanda Bayrama dönüşen manevi yükseliş ve bağışlanma aylarıdır. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması; tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum? dedi.

 



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9696,36%-0,26
  • DOLAR

    32,53% 0,00
  • EURO

    34,88% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2422,24% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3988,00% -0,14
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı