Aksaray

17.04.2024

  • İMSAK 04:30
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:29
  • YATSI 20:51

AK Parti Heyeti Bayramlaşma Sevincini Beldelerde de yaşadı

AK Parti Heyeti Bayramlaşma Sevincini Beldelerde de yaşadı

AK Partide Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma töreni sadece şehir merkezi ile sınırlandırılmadı

AK Partide Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma töreni sadece şehir merkezi ile sınırlandırılmadı. Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, milletvekili Nevzat Palta,önceki dönem milletvekili Ruhi Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizenlenci ve AK Parti yöneticileri Sultanhanı, Yenikent ve Eşmekaya beldelerine giderek orada ki vatandaşlarla bayramlaştılar, Hükümet çalışmalarından bahseden AK Parti heyetinin belde bayramlaşmalarında son derece manevi görüntüler yaşandı.  Ziyaret esnasında yapılan konuşmalarda Milleti hükümetsiz bırakmamak için tüm siyasi partiler aynı özverili çalışmayı göstermeli diye düşünüyoruz, dediler.

 

AK HEYET´TEN SULTANHANI ZİYARETİ

Ak Heyet; Sultanhanı Beldemizde belediye başkanı Fahri Solak ile birlikte Celal Yumuşak ailesine başsağlığı, Cuma Boğa ailesine düğünleri için hayırlı olsun ziyareti, Ramazan Körük ailesinin yetimlerine bayram ziyareti ve Hacı Baş ailesine geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdiler.  vatandaşımıza ev ziyaretinde bulunduklarını belirten ak heyet, "Milletimizin 7 Haziran´da verdiği mesajı tüm siyasi partilerin almasını gönülden arzu ediyoruz. Ülkemizi, milletimizi hükümetsiz bırakmamak için hepimizin çaba sarf etmesi lazım. bayram sonrası görüşmeler devam edecek, iyi sonuçlar umudundayız" ifadesini kullandılar.

 

AK HEYET´TEN YENİKENT ZİYARETİ

            Ak Heyet; Yenikent Belde belediye başkanı Mehmet Akdere ile birlikte beldede ikamet Hüseyin Başer, Lütfiye Akdere, Abdullah Çini ve Hamdi Çini ailelerine ev ziyaretlerinde bulundular. Akabinde yine Yenikent Belde´mizdeki vefat eden Mehmet Yumuşak´ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

 

AK HEYET´TEN EŞMEKAYA ZİYARETİ

            Ak Heyet Eşmekaya belediye başkanı Tayfur Başkan birlikte Eşmekaya da 30 yıl Muhtarlık yapmış olan Mehmet Çolak´a bayram ziyaretinde bulundu. İsmet Başkan ailesine trafik kazası geçirmeleri nedeniyle geçmiş olsun ziyareti, Mehmet Aslaner ailesi yetim ziyareti, Nakdiye Derya ailesine geçmiş olsun ziyareti ve Eşmekaya ihtiyar ve konuk evine ziyaretleri gerçekleştirip bayramlarını kutladılar.

 

            . AK Parti Milletvekilleri ise yaptıkları açıklamaların büyük kısmında Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Başkanlığında koalisyon çalışmalarının devam edeceğinden bahsettiler. Bayramdan sonra inşallah ikinci tur görüşmeler devam edecek. Ama seçmenin vermiş olduğu mesajı net olarak algılamayan siyasetçiler var. Seçmenimiz 7 Haziran seçimlerinde tek başına hiçbir partiye iktidar vermedi ama Ak Parti´yi yine birinci parti yaptı. Yüzde 41 oy oranı aslında azımsanamayacak bir oy oranıdır. AK Parti bu sahip olduğu oy oranıyla Türkiye´nin omurgası olduğunu bir kez daha göstermiştir. AK Partisiz hükümet kurulamayacağı ortadadır.                  

 Gittikleri her yerde büyük sevgi gösterileri ve teveccühlerle karşılandığını belirten İl Başkanı Abdulkadir Karatay. Ziyaret esnasında yapılan konuşmada AK Parti heyeti olarak bayram sevincini sadece şehir merkezindeki partililerle değil, beldelerimizdeki vatandaşlarla da yaşamak için böyle bir program düzenlediklerine belirtti. 



9 günlük tatilde hava rekoru!
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Başkan Ahmet Aras Ata’nın huzurunda
9 günün bilançosu ortaya çıktı!
E-sertifika sayısı 8 milyonu geçti
Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli