Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Ak Heyet, Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Ak Heyet, Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Ak Heyet, Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi

             AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Naci Duman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.

            24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesi, Şehrin dinamikleriyle bir araya gelip istişarelerde bulunan Ak Heyet, Köy muhtarları ile seçim süreci değerlendirmesinde bulundu.

            Programda konuşan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ??Birlik ve beraberlik içerisinde sorunlara çözeceğiz. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sizler köylerde bizim gözümüz kulağımızsınız. Köylüyü en iyi anlayan sizlersiniz. Sizler de bizler gibi oy alarak muhtar oluyorsunuz. Oy alabilmek için köylüye sözler veriyorsunuz. Bizler de verdiğiniz sözleri yerine getirebilmeniz için size yardım ederek sizleri mahcup etmemeliyiz. Köylerin sıkıntılarını iyi biliyorum. Bizler sizleri yormayacağız, sizlerin sözleri bizim için emirdir. Bundan sonraki toplantıyı milletvekili adaylarımız ile yaparak sorunlarınızı onlara da iletme fırsatı bulacaksınız. Köylerinizde belli başlı sorunlar var. Bunların kısa vadede çözüme kavuşması gerekiyor. Bizler de bunun için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz.

            Bu tür toplantıları görev geldiğimiz günden bu yana il merkezi ve ilçelerde düzenli olarak her ay gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar yapılan hizmetleri değerlendirmek ve bundan sonra yapılacak yatırım ve hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak adına yaptığımız bu toplantılarımız oldukça verimli oluyor. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Haziran Genel Seçimlerinin İlimize, Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

            Muhtarlar ise, ?Cumhurbaşkanımız önderliğinde AK Parti hükümetlerinin bizlere ne kadar değer verdiğinin farkındayız. Çözüme kavuşmayan işlerimiz AK Parti hükümetleri döneminde çözüme kavuşturduk. Elbette eksiklerimiz var ama biz eksikliklerimizi yine AK Parti hükümetlerinin tamamlayacağına inanıyoruz. Böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için AK Parti İl Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz? dediler.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli