Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Ak Heyet İlçelerin Ardından, Belde Ziyaretlerine Başladı

Ak Heyet İlçelerin Ardından, Belde Ziyaretlerine Başladı

Ak Heyet İlçelerin Ardından, Belde Ziyaretlerine Başladı

            AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı, TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan Ak Heyet, geçtiğimiz hafta sonu belde ziyaretlerinin startını verdi.

            Gittikleri Belde ve İlçelerde, İlçe Belediye Başkanları, Belde Belediye Başkanları ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan Ak Heyet, Belediye Başkanlarından İlçeler ve Beldeler için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

            İlk olarak cumartesi günü Demirci Beldesi ile ziyaretlerine başlayan Ak Heyet adına konuşan Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Birlik ve beraberlik olduğu sürece aşılamayacak engelin olmadığı belirterek, ?Biliyoruz ki 2019 seçimi bizim olduğu kadar diğer siyasi partiler için de zor bir seçim olacak. Ama bizdeki birlik beraberlik ve dayanışma devam ettiği sürece, eskisiyle, yenisiyle tüm teşkilatlarımız aynı ruh, aynı heyecanla çalıştığı sürece, bu seçim de bizim için kolay olacaktır." ifadelerini kullandı.

            İktidar partisi olmanın sorumluluğunu bildiklerini ve ona göre hareket ettiklerini kaydeden İl Başkanı Altınsoy ise, ?Bugün itibariyle 7 ilçemizi ziyaret ettik. Beldelerimizi ziyaret etmeye başladık. Gittiğimiz her yerde, teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Biz artık 2019´da son basamağı çıkacağız. Bu basamaktan sonra ülkemiz gelişmiş ülkeler arasında olacak ve gücümüzü herkes bilecek ve görecek. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde dinlemek, iktidar partisinin temsilcisi olmamızdan dolayı bizlerin sorumluluğudur. Gece gündüz en ücra köyümüz, beldelerimiz, ilçelerimiz, ilimiz ve ülkemizin menfaati için çalışıyoruz. Ziyaretlerimizde Ak Parti Hükümetleri olarak yaptığımız çalışmaları ve gayretleri anlatıyoruz. Sizler de beldelerimizde gençliğinden, kadın kollarına, köy ve mahalle temsilcilerine kadar herkes çalışmalarını artıracak ve partimizin çalışmalarını anlatacaksınız.? ifadelerinde bulundu. Cumartesi günü Demirci, Gülpınar beldeleri ile Gülağaç ilçesini ziyaret eden Ak Heyet, Pazar günüde Yenikent, Eşmekaya beldeleri ile Eskil İlçesini ziyaret etti.



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli