Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

AHİKA Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray da Yapıldı

AHİKA Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray da Yapıldı

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, 25 Ağustos 2015 Salı günü, Aksaray Ağaçlı Tesisleri´nde yapıldı.

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, 25 Ağustos 2015 Salı günü, Aksaray Ağaçlı Tesisleri´nde yapıldı.

 

AHİKA Yönetim Kurulu Üyeleri, toplantı öncesi Mercedes Benz Türk´ün Aksaray´da bulunan kamyon fabrikasını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

 

Öğleden sonra ise Yönetim Kurulu toplantısına geçildi. Kalkınma Ajansları Çalışma Usul ve Esasları gereği Yönetim Kurulu Başkanlığını 24 Temmuz 2015 tarihi itibariyle Nevşehir Valisi Sayın Mehmet CEYLAN´dan Niğde Valisi Necmeddin KILIÇ devraldı. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini ise Aksaray Valimiz Sayın Şeref ATAKLI yürütecektir.

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Niğde Valisi Necmeddin Kılıç Başkanlığındaki toplantı, Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illeri Valilerinin yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız´ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı bir önceki Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlarla ilgili çalışmaları değerlendirerek başladı. 2015 Yılı Mali Destek Programı proje hazırlama ve KAYS (Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi) eğitimlerinin yapıldığı, Nevşehir ve Niğde illerinde tamamlanan Aksaray ve Kırıkkale illerinde devam eden AHİKA ve TÜİK Bölge Müdürlüğünün ortak yürüttüğü Paydaş Analizi çalışmalarının yürütüldüğü belirtildi.

AHİKA, MEVKA (Mevlana Kalkınma Ajansı) ve ORAN (Orta Anadolu Kalkınma Ajansı) arasında gerçekleştirilen Ajanslar arası koordinasyon çalışması; KOP İdaresi ve Mevlana Kalkınma Ajansı ile KOP Eylem Planı kapsamında 2016 yılında yapılacak faaliyetlerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldığı, ayrıca Aksaray´da tamamlanan 3 Adet uygulamalı girişimcilik eğitimi geçtiğimiz ayın önemli faaliyetleri arasında yer aldığı belirtildi.

Yönetim Kurulu Toplantısında 2016 yılı EMITT Turizm Fuarına katılım konusu görüşüldü, ayrıca Genel Sekreterlikçe hazırlanan Altı Aylık Birim ve Ajans Ara Faaliyet Raporu Yönetim Kurulu´nun onayına sunuldu.

AHİKA´nın Bölgedeki her il için güdümlü proje çalışmaları yürüttüğü, Aksaray İli Hasan Dağına iniş-çıkış sistemleri yapılması ve bölge turizmine kazandırılmasına yönelik tasarlanan Güdümlü Proje çalışması da Yönetim Kurulunca değerlendirildi.



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false