Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Adem Atak Yazgı’yı ziyaret etti

Adem Atak Yazgı’yı ziyaret etti

Cam Kemik Hastası 14 Yaşındaki Adem Atak, ailesi ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

 

 

        Cam Kemik Hastası 14 Yaşındaki Adem Atak, ailesi ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bir süre önce Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk ve Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ile birlikte Cam Kemik hastası Adem Atak’ı Çiftlik Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek akülü arabasını teslim etmişti.

Cam Kemik hastası Adem Atak, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya verdiği iade-i ziyaret sözünü gerçekleştirdi. Atak, yeni alınan akülü arabası ve Ailesi ile birlikte Aksaray Belediyesi’ne geldi.

 

“BAŞKANLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından karşılanan ve oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Atak, duygularını şu şekilde ifade etti.

 

“Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı, Başkanımıza beni makamında kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum. Haluk Başkanımızla birlikte bana akülü araba alan Mahmut Aktürk ve Hamit Özkök Başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Allah Başkanlarımızdan razı olsun.” Dedi.

 

ATAK “AKSARAY HALUK BAŞKAN’LA ÇOK GÜZEL YERLERE GELECEK “

 

Başkan Yazgı’nın çalışmalarını ve projelerini yakinen takip ettiğini ve çok beğendiğini ifade eden Atak “ Ben Belediye Başkanımızın çalışmalarını takip ediyorum. Haluk Şahin Yazgı Başkanımız Aksaray için büyük bir şanstır. Projeleri çok güzel. Bu projelerle Aksaray ilerde çok muhteşem bir şehir olacak. Çok güzel yerlere gelecek.” şeklinde konuşarak Başkan Yazgı hakkındaki duygu ve düşüncelerini dile getirdi. 

 

“GALATASARAY TÜRKİYE’NİN GURURU, AKSARAY EVLİYALAR ŞEHRİ, AK PARTİ İSE MAZLUMLARIN PARTİSİ’DİR”

 

Adem Atak,en çok sevdiği üç şey bulunduğunu ifade ederek , bunlardan birincisinin  Galatasaray, ikincisinin Aksaray, üçüncüsünün ise  Ak Parti olduğunu söyledi.

 

Atak, konuşmasında gönül verdiği değerleri şu şekilde ifade etti:

 

“ Bizim Ak partiye desteklerimiz sürecek. Hem Cumhurbaşkanımıza hem de Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na desteklerimiz sürecek. Bu üç şey hep kalbimizde. Galatasaray Türkiye’nin gururu, Sarısıyla Kırmızısıyla çok güzel bir takım. Aksaray ise 7 bin evliyası olan evliyalar diyarı güzel bir şehir. Ak Parti ise mazlumların partisi. Yaptığı hizmetlerle hep bizim yanımızda. Okul eğitimini evde alabiliyoruz. Evde bakım parası veriyor. Bunlar çok güzel hizmetler Allah, hem sizlere hem de devletimize zeval vermesin.”   

 

Adem Atak, Başkan Yazgı’ya “Haluk Şahin Yazgı’dır O anaların duasıdır babaların babasıdır Haluk Şahin Yazgı’dır O” sözleriyle özel olarak hazırladığı klibini seslendirdi.

 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Adem Atak’ı tanımaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi “ Öncelikle bizi Adem’le tanıştıran Mahmut Aktürk ve Hamit Özkök Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz belediye de olduğumuz için iyi biliyoruz belediyenin yükü ve sorumluluğu çok fazla. Yapılacak işler çok fazla. Bu nedenle bazen yorucu olabiliyor ama Adem’i görünce bu hayat sevinci diyoruz. Hayattan nasıl zevk alınacağını Adem’den öğreniyoruz. Buda bizim için çok güzel bir duygu. Bize gelip de mutluluk aşıladığı için Adem’e teşekkür ediyoruz.  

 

 

AKTÜRK “ADEM’İN BİR DERS OLARAK OKUNMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUM”

 

Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Aktürk ise Adem’in insanlara yaşama sevinci aşıladığını ifade ederek şunları söyledi

“ Adem bizim için çok kıymetli bir insan. Adem bize yaşama sevinci veriyor. Hayalleriyle, umutlarıyla, hayata bağlılığı ile bize çok güzel bir örnek. Adem’in bize çok ciddi anlamda katkısı oldu. Ben Adem kadar mutlu değilim. Onun kadar sevinçli değilim ve hayata onun kadar bağlı değilim. Adem’in bir ders olarak okunması gerektiğine inanıyorum.” Dedi.

 

Aktürk, burada teşekkürün en büyüğünün hükümete olduğunu ifade ederek “ Aslında teşekkürün en büyüğü hükümetimizedir. Sosyal devlet olmayı tabela devlet olmaktan kurtardı. Adem gibi kardeşlerimize evde bakım ücretleri verilmesi çok önemli. Haftanın dört günü özel öğretmenler geliyor bu çocuklar eğitimden geri kalmasın diye. Yine huzur evleri ve bakım evlerinde yapılan hizmetleri biz çok iyi biliyoruz. Devletimiz sosyal devlet olma yönünde çok önemli mesafeler kat etti. O yüzden hükümetimize buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz.” Dedi.      



Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli