Aksaray

16.04.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:28
  • YATSI 20:49

A.Adayı Abdurrahman Yusuf Kayabaşı Basın İle Bir Araya Geldi

A.Adayı Abdurrahman Yusuf Kayabaşı Basın İle Bir Araya Geldi

A.Adayı Abdurrahman Yusuf Kayabaşı Basın İle Bir Araya Geldi

Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Yusuf Kayabaşı bugün Basın ile bir araya geldi.24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Aksaray Milletvekili Adayı olmak için Milletvekili Aday Adayı Kayabaşı şunları söyledi.Bilindiği üzere MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli erken seçim çağrısı yaptı. Bu çağrıya müteakiben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu fotoğraftan hareketle bu erken seçim teklifini kurmayları ile değerlendirerek bu teklife olumlu yaklaşması gerektiği konusunda görüş birliğine vardı.

Türkiye´nin önündeki iç ve dış gündemin yoğunluğu, erken seçim kararının açıklanmasıyla ortaya çıkacak belirsizliğin bir an önce ortadan kaldırılmasını zorunlu kılmıştır. Suriye´deki gelişmelerin hızlandığı, makroekonomik dengelerden büyük yatırımlara kadar her konuda çok önemli kararlar vermemiz gereken bir dönemde seçim konusunu ülkemizin gündeminden bir an önce çıkarılması gerekmekteydi.

Şu anda Ülkemizin istikrarına, büyümesine ve milli birliğine içeriden ve dışarıdan büyük tehditler yöneltilmektedir. Her ne kadar Türkiye ekonomisi sağlam zeminler üzerinde dursa da dışarıdan şiddeti giderek artan finansal saldırılar ülkemizin önünde bir tehdit olarak durmaktadır.Tüm bu durumlara kayıtsız kalmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan erken seçimin 24 haziranda yapılacağını ilan etmiştir.

Bu seçimlere Cumhur ittifakı ile girmeye karar verilmiştir. AK Partiyle MHP´nin Cumhur ittifakı şeffaf bir şekilde, 81 milyonun gözü önünde ve meşru bir zeminde yapılmıştır. Cumhur ittifakının karşısında olanlar ise karanlıkta birbirlerine göz kırparak, önü-arkası belli olmayan pazarlıklarla, rengi, kimliği, kişiliği, hiçbir şeyi belli olmayan, tek gayesi Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olan bir ittifak kurulmaya çalışılıyorlar.  Türkiye geçmişte defalarca bu tarz siyaset mühendislikleriyle hep karşılaşmıştır. Ancak her defasında milletimiz kirli pazarlıklara değil, kendi iradesine saygılı olanlara, kendisine hizmet etmeye talip olanlara itibar etmiştir.

En büyük hakem olan milletimiz tüm bunları takip ediyor, değerlendiriyor. İşte o geçmişteki Güneş Motel olayının içerisinde olanları nasıl milletim cezalandırdıysa, bunlara da vereceği ceza odur. Milletimiz sandık başına gittiğinde de kararını bunların sonucuna göre verecektir. Biz bugüne kadar hep olduğu gibi, bundan sonra da sözümüzü sadece tek muhatabımız olarak gördüğümüz milletimize söyleyeceğiz. Yaptıklarımızın hesabını milletimize verecek, bundan sonra da yapacaklarımızın taahhüdünü de yine milletimize sunacağız.

Şu anda çok garip bir senaryo var ortada, Millet olarak tam bir kırılma noktasındayız. Türkiye, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle artık bir dönüm noktasına gelmiştir. 24 haziran seçimleri Türkiye´nin ileriye atılım noktası olacaktır"

15 Temmuz darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasının siyasette de yeni bir dönemin miladı oldu. "Milletimizin darbe gecesi gösterdiği kahramanlık asla unutulmayacaktır. Ardından 29 gece boyunca tutulan demokrasi nöbetleri, milletimizin istiklaline ve istikbaline sahip çıkma iradesinin bir sembolü oldu. 

Ermeni çetecilerinden bölücülere ve FETÖ´cülere kadar Türkiye´yi karalamak için çırpınan tüm kesimlerle aynı dili konuşan, muhtemelen aynı hissiyatları paylaşan karanlık odaklara inşallah 24 Haziran´da aziz milletimizin desteği ile AK Parti olarak gerekli cevabı vereceğiz.

Erken seçimin ardından gireceğimiz yeni dönemi ülkemizde istikrar ve güvenin teminatı olarak görüyoruz. Zaten 16 Nisan halkoylamasında anayasa değişikliğiyle yeni bir yönetim sistemine geçme arzumuzun temelindeki sebepler bunlardır. Milletimizi mevcut sistemin sürekli kriz, tartışma, polemik, darbe, cunta vesayet üreten yapısından adeta yaka silker hale gelmişti. Eski sistemin son aylarını yaşıyor olmamıza rağmen, hala bu hastalıkların devam ettiğini görüyor bulunmamız, milletimizin cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin doğruluğunu bir kez daha takdir etmesini sağlayacaktır. İnşallah iki ay sonra büyük ve güçlü Türkiye´nin inşasına giden yolun önünü tamamen açıyoruz.

Bizim yeni dönemde milletimize taahhütlerimiz şunlar olacaktır: Yeni dönem daha fazla demokrasi dönemi, daha güçlü hukuk devleti dönemi olacaktır. Yeni dönem daha fazla refah, daha fazla zenginlik, daha geniş özgürlük dönemi olacaktır. Yeni dönem kalıcı huzurun, kalıcı güven ortamının, daha büyük atılımların dönemi olacaktır. Yeni dönem yürütmenin daha etkin, yasamanın daha itibarlı, yargının daha bağımsız hale geldiği bir dönem olacaktır.

Hali hazırda dünyadaki 10 büyük projenin 6´sını hayata geçiren bir ülke olarak, yatırımlar bizim vazgeçilmezimizdir, yatırımlara devam. İnşallah bu yılsonu itibarıyla üçüncü havalimanını İstanbul´da ne yapıyoruz, açıyoruz. İnşallah bu yılsonuna kadar yine İstanbul´umuzda dev bir proje olarak Kanal İstanbul´un ihalesini gerçekleştireceğiz. Aynı şekilde yine Boğaz´dan 3 katlı tünelin geçişinin adımlarını da atacağız. Ve bu arada malum 18 Mart Çanakkale´deki o muhteşem köprünün karşılıklı ayaklarının temellerini attık, o da şu anda yürüyor. 

Milletimiz bizden kuru laf, neticesiz polemik, desteksiz atış değil, ekmeğini, aşını nasıl büyüteceğimizin, kendisine ve evlatlarına nasıl bir gelecek bırakacağımızın planlarını, projelerini duymak istiyor. Elbette meydanı haramilere bırakmayacak, kem söz sahiplerine hadlerini bildirmekten de geri kalmayacağız. Ancak milletimizin karşısına asıl 81 milyon vatandaşımızın her birinin geleceğine dair umutlarını besleyerek çıkacağız. Zaten bizim en güçlü olduğumuz alan da budur. Önümüzde böyle mümbit bir zemin dururken ve bu yolda kendimize yol arkadaşları da bulmuşken, ana muhalefeti ve onun kağıttan kayığına binmeye çalışanları kendi hallerine bırakmak en doğrusudur.

Yüksek sorumlulukla, dik duruşla, Aksaray´ımızı daha vizyoner bir şehir yapmak için halkın yanında yer alan, ululaşılabilir bir Vekil, ısrarcı, kararlı, dinamik, Şehrin bütün hassasiyetlerini ön plana çıkaran, her alanda el ele, güç birliğinde Aksaray´ı en iyi şekilde temsil eden, teşkilatçılığı ön plana çıkaran, bu necip milletin yüzünü hiçbir zaman aşağı indirmeyen, çok çalışan, yatırımcıyı Aksaray´a çeken, Haktan ve Adaletten hiçbir zaman ayrılmayan, Aksaray´ın kalkınması için ilimizi her platformda en iyi şekilde temsil eden, 15 Temmuz ruhuyla liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın dim dik yanında durabilen, onu yalnız bırakmayan, sırtından hançerlemeyen, perde arkasında planlar yapmayan, kefeni cebinde yiğit bir millet Vekili olacağıma ve bütün Aksaray´ı ayrım yapmadan kucaklayacağıma tüm milletimizin huzurunda söz veriyorum.24 Haziran seçimlerinin Aksaray´ımız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.                                                                                                                                                      



Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!
Bahçeli'nin A Takımı belli oldu
İletişim'den '830 Suriyeli öğretmen atandı' iddialarına yalanlama
Saffet Sancaklı yeniden MHP'de
11,2 milyon araç otoyolları kullandı
Türkiye-Çin iş dünyası 'Ekonomik Forum'da buluşacak
Türkiye-Çin Ekonomik Forumu 6. kez düzenleniyor
Bütçe, Mart'ta 209 milyar TL açık verdi
MSB: 12 terörist havadan etkisiz!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Salı 23.9 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli