Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

“AKSARAY’DA HİZMET KERVANI DEVAM ETMELİ”

     “AKSARAY’DA HİZMET KERVANI DEVAM ETMELİ”

“AKSARAY’DA HİZMET KERVANI DEVAM ETMELİ”

Aziz Milletin 22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, demokrasisine, davasına sahip çıktığını belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, ilk günkü aşk ve heyecanla 31 Mart akşamı Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi Aksaray’ın da sandığa AK mührünü vurmak için hazır beklediğini kaydetti.
AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonunu ortaya koyduğunu ve Cumhuriyet tarihinin en büyük kalkınma hamlelerini, yeniliklerini, icraatlarını hayata geçirdiğine işaret eden Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Hayal denilen hizmetleri bir bir Aksaray’a kazandıran ve 5 yılda şehrimizin çehresini değiştiren Evren Dinçer’e hizmetleriyle Aksaray’a damga vurmuş Belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Tüm Aksaray halkı ve teşkilatımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Heyecanlı ve kararlı olduklarını vurgulayan Başkan Aktürk, “Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, 5 yıldır şehrimize önemli hizmetleri olan Evren Başkanımız ile 2. dönemde de yola devam ediyoruz. Heyecanlıyız ve kararlıyız. 31 Mart yerel seçimlerinde inşallah Aksaray’ımızın tüm bölgelerinde rekor bir oy oranı ile başarılı olacağız” dedi.
Tüm AK Parti adaylarının arkasında olduklarını dile getiren Başkan Aktürk, “Hep birlikte tüm teşkilatlar olarak amasız ve fakatsız olarak, hiçbir fitneye cevval vermeden adaylarımızın ve açıkladıkları projelerin arkasındayız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Büyük bir tarih yazacağız, çünkü AK belediyecilik ile Aksaray tanıştı ve çok büyük mesafeler kat etti. Aksaray’ımızın kaybedecek bir dakikası bile yok. Aksaray’da, ilçe ve beldelerde kalıcı eserler yapmaya, hizmet ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini vermeye devam edeceğiz.”
Tüm seçimlerde Türkiye’de ki başarılı iller arasındaki yerini daima koruyan Aksaray halkına da teşekkür eden Aktürk, “Bizlerde bu güzel ilimizin her zaman yanında ve halkının emrine amadeyiz. AK Parti olarak bizler çalışmalarımızı gece-gündüz demden devam ettireceğiz. AK Parti boş vaatlerle koltuk dolduranların yeri değildir. AK Parti daima liyakat ve hizmete önem vermiştir. Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’in ve tüm adaylarımızın halkımıza sundukları tüm projeleri hayata geçirmek bizim işimiz. Biz yaptık, yine biz yaparız. Hizmet ve eser siyasetinde bizimle yarışabilecek henüz kimse çıkmadı. Bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Şehrimize hep daha kaliteli hizmet götürmenin mücadelesini verdik. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız bunun kanıtıdır ve kanıtı olmaya devam edecektir. 31 Mart için hazır ve kararlıyız.”
 



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Merkez'in rezervleri azalışta!
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu