Bu haber 22 Şubat 2012, Çarşamba 15:16 tarihinde eklendi. 2702 kez okundu.
Vali Orhan Alimoğlu SGK İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti
Vali Alimoğlu İl Müdürü Çalışkan’a Aksaray’a atanması nedeniyle başarılar dileyerek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret etti. SGK Aksaray İl Müdürü Saffet Çalışkan tarafından karşılanan Vali Alimoğlu İl Müdürü Çalışkan’a Aksaray’a atanması nedeniyle başarılar dileyerek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan’dan bilgi alan Vali Alimoğlu SGK’nın görev çeşit ve sahasının genişlediğini, vatandaşlara güler yüzlü ve doğru yol gösterici muamelenin esas olduğunu ve teşkilattan bu konularda iyi haberler aldığını söyledi.Vali Alimoğlu, Aksaray’da tüm kurumların ahenk içinde çalıştığını, herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığını belirtti.

|