Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

250 Kişilik Başkan ve Ekibi Coğlaki Mahallesindeydi

250 Kişilik Başkan ve Ekibi Coğlaki Mahallesindeydi

250 Kişilik Başkan ve Ekibi Coğlaki Mahallesindeydi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın Türkiye´de ilk kez başlattığı ve uyguladığı ?Başkan Mahallemizde? projesi tüm hızıyla devam ediyor.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 250 kişilik ekibi ile birlikte 20. Mahalle olarak bu kez Coğlakı Mahallesindeydi.Başkan Yazgı, her zaman olduğu gibi Sabah saat 08.00 de tüm ekipleri bir araya toplayıp Coğlakı Mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

Başkan Yazgı´nın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, Coğlakı Mahallesinin dört bir yanına dağılarak cadde sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi. Rögar kapakları değiştirildi. Kanalizasyon çalışması yapıldı. Parklar ve oyun alanları bakıma alındı. Trafik işaret levhaları   ve yol çizgilerini yeniledi. Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğü evleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise Coğlakı Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.Belediyeye ait bir çok birim elemanları gün boyunca mahallede çalışma yaptı.

Başkan Yazgı, Coğlakı Mahallesi Muhtarı Hasan Erdoğan ve Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleriyle birlikte Mahallede faaliyet gösteren bir esnafı ziyaret ederek sabah kahvaltısında bir araya gelip hasbihal etti.

Başkan ve beraberindekiler, Coğlakı Mahallesinde bulunan eğitim kurumlarından Kanuni İmam-Hatip Ortaokulu ve Lisesi´ni, Kılıçarslan Ortaokulu´nu, Kılıçarslan İlkokulu´nu,Halide Nusret Zorlutuna Anaokulu ve Lisesi´ni, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı´na bağlı Özel 1 G Çocuk Gündüz Bakımevi´ni ziyaret ederek, öğretmenlerin istek ve önerilerini dinledi.

Başkan Yazgı, beraberinde meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla ile birlikte ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Başkan Yazgı,  ilk olarak Coğlakı  Mahallesinde ikamet eden Aksaraylı Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy´un ailesini evinde ziyaret edip hayır dualarını aldı.Başkan Yazgı daha sonra gazi Mustafa Mutlu ve ailesini evinde ziyaret ederek hasbihal etti.  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Huzurlu Yaşam Aracı ile evde sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı Ramazan Akyüz ve ailesini de evinde ziyaret geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan, ev ziyaretleri kapsamında kas hastası Hasan Tahsin Yumuşak´ı  ve ailesini evinde ziyaret ederek, kendilerinin istek ve önerilerini dinledi.

Akşam ise Coğlakı Mahallesindeki vatandaşlarla Mahalle Meclisinde bir araya gelen Başkan Yazgı, vatandaşların sorularını cevaplayıp istek ve önerilerini dinledi. Mahalle Meclisi alanında Başkan, ailelerle hasbihal ederken, çocuklarda palyaçolar eşliğinde eğlenceli oyunlar oynayıp, sürpriz hediyelerle doyasıya vakit geçirdiler.Mahalle Muhtarı Hasan Erdoğan, Başkan Yazgı´nın Coğlakı Mahallesine çok önemli hizmetler yaptığını belirterek, mahallenin ve vatandaşların sorunlarını yerinde çözüme kavuşturduğu için Başkan Yazgı ve ekibine tüm Mahalle sakinleri adına Teşekkür etti.

 



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli