Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

2015 Abiye Modelleri

2015 Abiye Modelleri

2015 Abiye Modelleri

Bu sezon da moda haftalarında binlerce abiye ve günlük elbise modelleri görücüleriyle buluştu. Bu yaz abiye modellerinde kullanılan renkler sizin de içinizi ısıtacak. Mercanlar, mavinin tonları, sarılar bu sezon vitrinleri süsleyecek gibi duruyor. Balık etek abiyeler yine oldukça revaçta. Eğer vücut yapınız uygunsa siz de bu sezonun trend parçalarından biri olan balık etek abiyelerden bir tane edinin. Eğer gösteriş seviyorsanız tek omuzlu abiye modelleri tam size göre. Bu sezon gelinliklerde de kullanılan tek omuzlu modelleri oldukça sık göreceğiz. Sadelikten yanaysanız göğüs kısmı oturan etek kısmı uçuş uçuş abiyeler aradığınız şey olabilir. Pastel tonlarda kullanılan bu modeller nişan kıyafeti olarak da tercih edilebiliyor.

Gittiğiniz bir davette bütün gözler üzerinizde olsun istiyorsanız derin yırtmaçlı abiyeleri tercih edebilirsiniz. Bu sezonun moda renklerinden olan bordo ile kullanıldığında sizi oldukça vamp bir görünüme kavuşturabilir. Eğer bacak dekoltesi tercih etmiyorsanız derin göğüs dekolteli abiye modelleri de bu sezon oldukça moda. Kendinden desenli kumaşlarla podyumlarda göze çarpan modeller ister sizi hem şık hem de geleneksel bir görüntüye kavuşturacaktır. Bu sezon da birçok tasarımcı tasarımlarında etnik desenleri kullandı. Sade bir ayakkabıyla ister kısa ister uzun bu etnik desenli abiye modellerini tercih edebilir ve bütün gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Geçen sezon oldukça sık rastladığımı pencereli abiye modelleri bu sezonda vitrinleri süslüyor. Tulumlar ve dar elbiselerde tercih edilen bu modeller sizi modern bir görünüme kavuşturacaktır. Sırt dekolteli abiye modelleri sırt aksesuarları ile kullanıldığından sizi oldukça tarz bir görünme kavuşturabilir.

Daha zarif bir şıklıktan yanaysanız payet detaylı abiyeleri tercih edebilirsiniz. Şifon üzerine işlenmiş pudra tonlardaki payet abiyeler hem çok şık hem de çok zarif. Eğer tek bir parça ile şıklığı yakalamak istiyorsanız dantel abiye modelleri tam size göre. Fakat trend her ne olursa olsun önemli olan vücut yapınıza uygun bir kıyafet seçmektir. Vücudunuza tanır ve buna uygun bir kıyafet tercih ederseniz zaten şık ve göz kamaştırıcı görüneceksiniz. Örneğin basenleri olan biriyseniz etek kısmına doğru açılan ve bedeninizi sarmayan bir kıyafet tercih etmek sizin için daha doğru olacaktır. Aynı şekilde geniş omuzlu bir yapıya sahipseniz straplez veya tek omuz elbiselerden kaçının. Kısa boylu bayanlar için ise tulumlar çok uygun bir abiye olmayabilir. Boylarını uzun göstermek için tek renk ve uzun elbiseleri tercih edebilirler.



Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü
İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli