Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

1. Aksaray Sanayi Ticaret Ve Turizm Fuarı 11-14 Haziran’da Düzenleniyor

1. Aksaray Sanayi Ticaret Ve Turizm Fuarı 11-14 Haziran’da Düzenleniyor

1. Aksaray Sanayi Ticaret Ve Turizm Fuarı 11-14 Haziran’da Düzenleniyor

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından organize edilen ve Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi ile Aksaray Ticaret Borsası’nın katkılarıyla düzenlenecek olan 1.Aksaray Sanayi Ticaret ve Turizm Fuarı 11-14 Haziran 2015 tarihinde Aksaray’da gerçekleştiriliyor. Fuara 100 Bin civarında ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 

 

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ile SHOW Fuarcılık Şirketi’nin Genel Müdür Yardımcısı M. Nur Ay, 11-14 Haziran tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenecek olan “Aksaray Sanayi Ticaret ve Turizm Fuarı” hakkında görüş alış verişinde bulunmak amacıyla Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı‘yı makamında ziyaret etti.

 

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, açıklamasında bu büyük organizasyonla Aksaray’da bir ilki gerçekleştireceklerini ifade ederek şunları söyledi:

 

“11-14 Haziran tarihlerinde Aksaray’ımızda bir ilki daha gerçekleştireceğiz. Aksaray Sanayi Ticaret ve Turizm Fuarımız var. Fuarı organize edecek firmamızın yetkilileriyle birlikte Belediye Başkanımıza ziyarette bulunduk. 

Bu fuar geniş kapsamlı olması nedeniyle Aksaray’ımızda ilk olacak fuarlardan bir tanesi. Aksaray’ımızda ticari ve sanayi anlamında üretilen bütün ürünleri burada sergileyeceğiz. Aynı zamanda şehrimizin turizm anlamında değer katan ilçelerimizi de burada toplayacağız. Çok geniş kapsamlı olacak. Amacımız; Aksaray’ın etrafındaki illeri buraya çekebilmek. Aksaray’ın gerek ticari, gerek sanayi, gerek tarım anlamında gerekse turizm anlamında bir şehir olduğunu, belediye başkanımızın her platformda dile getirdiği marka şehir anlamında, yani bütün markaların toplandığı bir şehir havasını inşallah burada sergileyeceğiz.

Aksaray valiliğimizin, Aksaray belediyemizin ve borsamızın vermiş olduğu katkılarla hepimizin bir araya getirip birlikte yapabileceğimiz bu fuarın Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başkanımıza da bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyorum.”

 

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise açıklamasında 11-14 Haziran 2015’de düzenlenecek 1.Aksaray Sanayi Ticaret ve Turizm Fuarı’na 100 bin ziyaretçinin gelmesinin beklendiğini ifade ederek şunları söyledi

 

“Bizler marka şehir olmak için adımlarımızı hızlı bir şekilde atıyoruz. Bunu yaparken de tek başımıza değil, mutlaka Ticaret Odamızla, Borsamızla, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber gerçekleştiriyoruz. İnşallah 11-14 Haziranda gerçekleşecek olan fuarımız Aksaray Ticaret, Sanayi, Turizm alanında yapılacak bir fuar olacak.

Bizler göreve geldiğimiz anda hemen Pazar Pazarı’nın etrafını kapatarak bir çalışma başlatmıştık ve demiştik ki “ Fuar yapacak olan değerli yatırımcılarımıza burada sizin için bir fuar alanı gerçekleştirdik. Buyurun gelin bizlerde size destek olacağız yardımcı olacağız.” Demiştik. İnşallah başka fuar alanlarının yapılmasını da bu vesile ile başlatmış olacağız.” Dedi.

Başkan Yazgı sözlerini şöyle sürdürdü “ Bu fuarı ben çok önemsiyorum. Çünkü burada 100 bine yakın bir ziyaretçi bekliyoruz çevre illerimizden onlarında Aksaray’ımızı daha iyi tanımasına, daha iyi tanıtmak maksadıyla bu çalışmalara imza atacağız. Profesyonel bir ekibin bu işi yapacağını bilmemiz bizim için ayrıca gurur vesilesi oluyor.  Ben bu nedenden dolayı hem Ticaret Odası Başkanıma hem Borsa Başkanıma aynı zamanda Valimize de teşekkür ediyorum. Bu fuar aynı zamanda şehrin önde gelenlerinin el birliğiyle yapacağı bir çalışma olacak.” Dedi.

 

Fuarların şehir olma yolunda önemli olduğuna dikkat çeken Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, açıklamasında şunları söyledi:

 

“Fuarlar şehir olma yolunda sürekliliğimizi arz etmekte. Bildiğiniz gibi geçen yıl belediye başkanımızın seçildiği güne tekabül eden tarım fuarının birincisini gerçekleştirmiştik. Aksaray’da fuar konusunda potansiyel olduğunu gördük ve bunu Aksaraylılarla beraber yaşadık.

 Bundan sonra ticaret odamızın da ticaret, tarım ve sanayi turizm fuarını bu organizasyonu gerçekleştiren fuarcı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonra hakikaten şehrimizin markalaşması yolunda başkanımızın da gösterdiği gayretler doğrultusunda Aksaray’da iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Bu vesile ile tekrar Belediye Başkanıma, oda başkanıma ve Valimize fuara verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.”

 

Aksaray’daki büyük organizasyonu gerçekleştirecek olan SHOW Fuarcılık Şirketi’nin Genel Müdür Yardımcısı M. Nur Ay ise Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ‘ya 11-14 Haziran 2015’de yapılacak fuar hakkında detaylı bilgi verdi.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli