Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

“14 MAYIS’TA HEM AKSARAY HEM DE ÜLKEMİZ KAZANACAK”

“14 MAYIS’TA HEM AKSARAY HEM DE ÜLKEMİZ KAZANACAK”

“14 MAYIS’TA HEM AKSARAY HEM DE ÜLKEMİZ KAZANACAK”

Aksaray’ı adeta ilmek ilmek işleyen AK Parti Aksaray Milletvekili adayları seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Aksaray’ın her noktasında vatandaşlarla buluşan AK Parti Milletvekili adayları, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nda bugüne kadar yapılan yatırımların taçlandırılması için destek istiyor.

AK Parti Aksaray İl Başkanlığının koordinasyonunda gece gündüz demeden Aksaray’da adeta ayak basmadık yer, sıkmadık el bırakmamak için seçim çalışmalarını yürüten Milletvekili adayları gittiği her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için destek isteyen Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal ve Av. Sinan Özkan’ı; Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Av. Şükrü Öztürk, İGM ve Belediye Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmıyor.

Aksaray’ı daha güzel ve güçlü yarınlara taşımak için çabaladıklarını aktaran Aksaray İl Başkanı Aktürk, bu yolda 14 Mayıs Seçimleri’nin çok önemli bir dönüm noktası olduğunu aktardı. Başkan Aktürk; “Teşkilatımız, Milletvekili adaylarımız ile birlikte esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hasbihal ediyoruz. Esnafımızın görüş ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler diliyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda Aksaray’ımız için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah birlik, beraberlik, kardeşlik içinde AK Parti teşkilatları olarak üzerimize düşeni yapacağız. ‘Türkiye Yüzyılı için Doğru Zaman, Doğru Adam’ için çok çalışacak, Sayın Cumhurbaşkanımıza balkon konuşmasını yaptıracağız. Rabbim bu süreçte yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu; “14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için saha çalışmalarımız sürüyor. Hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza, onun kadrolarına olan desteği ve duaları bizleri çok mutlu ediyor. 14 Mayıs akşamı da Cumhur İttifakı’nın yeni bir zaferle seçimden çıkacağına yürekten inanıyoruz. Halkımız, halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve O’nun liderliğinde Türkiye’yi yeni yüzyıla taşıyacak kadrolara her zamankinden daha fazla destek verecektir” dedi.

Gittikleri her yerde esnafların ve vatandaşların teveccühüyle karşılaştıklarını dile getiren milletvekili adayı Hüseyin Altınsoy, vatandaşlara bu güne kadar partilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. İl Başkanlığı döneminde sürekli sahada olduklarını, bunu halkın çok iyi gözlemlediğini vurgulayan Altınsoy, “Seçimlerden hem ülke genelinde hem de Aksaray’ımızda yine tarihi bir zaferle çıkacağımıza inancımız tamdır. İnanıyorum ki 14 Mayıs akşamı sandıklar açıldığında Türkiye Yüzyılı’nın kapısını bu millet sonuna kadar açmış olacaktır.”

14 Mayıs Seçimlerinin Türkiye’nin istikbali için çok önemli olduğunun altını çizen Milletvekili adayı Sevinç Kasal ise, “14 Mayıs’a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. Çünkü 14 Mayıs Seçimleri sıradan bir seçim değil. Bizler de vatandaşlarımız da bunun farkında. Onun için tüm teşkilat mensuplarımızla beraber dur durak bilmeden yollardayız, çalışıyoruz ve Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta Aksaray’ımızdan çok güçlü bir ses vereceğiz” dedi

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği adına taşıdığı önemin farkında olduklarını belirten Milletvekili adayı Av. Sinan Özkan da, “Bu seçim milli ve manevi değerlerimizin korunması açısından bir kader seçimidir. En çok da gençliğimizin istikbaline giden yolu belirleyeceğimiz bir seçimdir. Kirli ortaklıklara hayır diyeceğimiz bir seçimdir. Bu seçim milletimizin milli ve manevi menfaatleri çerçevesinde bir ve beraber olması gereken bir seçimdir. Bu seçim, milletimizin bir millet hareketi olarak 21 yıl önce ülkemizin aydınlık geleceği için yola çıkmış ve bu yolda asırlık hizmetlere damga vurmuş, AK Parti çatısı altında Türkiye Yüzyılı’nı başlatacağı bir seçimdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la güçlü bir gönül bağı olan hemşehrilerimizin 14 Mayıs’ta da AK Parti’ye en güçlü desteği vereceğine inancımız tamdır” dedi.
 



Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
Oğuzhan Koç'tan Ankara'da unutulmaz konser
İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi!
6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı
Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı
Matematik derslerinde algoritma-bilişim odakta olacak
Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde
Bozdoğan-30'da 147 gözaltı!
Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar!
İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!
İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı