Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

1. Sanayi Ticaret ve Turizm Fuarı sona erdi

1. Sanayi Ticaret ve Turizm Fuarı sona erdi

Vali Şeref Ataklı: ?Aksaray´da faaliyet gösteren firma ve işletmelerin neler ürettiğinin tanıtılması ve bilinirliliğinin sağlanması açısından bu tür organizasyonları çok önemli buluyoruz´

Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odasınca düzenlenen "1. Sanayi Ticaret ve Turizm Fuarı" sona erdi.

Vali Şeref Ataklı beraberinde Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ile fuara katılan firmaların stantlarını ziyaret etti. Katılımcı firmalara katılımları nedeniyle teşekkür eden Vali Ataklı,

Yaptığı açıklamada ?Aksaray´da faaliyet gösteren firma ve işletmelerin neler ürettiğinin tanıtılması ve bilinirliliğinin sağlanması açısından bu tür organizasyonları çok önemli buluyoruz´ dedi.

Fuarı çok canlı gördüğünü fuara katılan firmaların genel izlenim olarak memnuniyetini aldığını belirten Vali Ataklı, ?Aksaraylılar da bu fuarın açılışından memnunlar. Bu bir eksiklikmiş, Aksaray da bu tür fuar organizasyonların yapılamasının gerekliliği ihtiyacı anlaşılmış oldu. İlk olmasına rağmen bir çok firma katılım sağladı. Vatandaşlarımızın da ilgileri yoğun oldu. Buna benzer fuarların bundan sonra Aksaray da yapılması zorunluğu oluştu. İlgili sektörlerimizle Ticaret ve Sanayi Odası, Belediye, Valilik ve diğer ilgili kesimlerle birlikte bu tür organizasyonların yapılmasını sağlayacağız. Aksaray da faaliyetlerde bulunan firma ve işletmeler açısından burada üretilen işlerin tanıtılması ve bilinirliliğini sağlanması açısından bu tür organizasyonları önemli görüyoruz. İlk olmasına rağmen başarılı bir organizasyon oldu. Emeği geçenleri ve katılan firmaları teşekkür ediyor başarılar diliyorum.´ dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ise Aksaray ilk gerçekleştirilen fuarın Valilik ve Belediye katkıları ile gerçekleştirdiklerini söyledi.

Koçaş açıklamasında ?Sayın valimize ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Biz böyle bir projeyi kendilerine götürdüğümüz zaman Aksaray için hayırlı bir proje bizde elimizden gelen desteği veririz dedikleri için böyle bir projeyi gerçekleştirdi. Aksaray´da çok güzel birliktelik Var. ?dedi.

Fuarı düzenlemekteki amaçlarının imalat sektörü ile uğraşan birçok Aksaraylı firmaların ürettiği ürünleri Aksaraylılarla buluşturmak ve çevre illerden gelen ziyaretçilere bunları görmesini sağlamak olduğunu belirten Koçaş, ?Katılım yüzde 80 civarında oldu. Bu bir ilkti ilkleri yapmak zordur. Ama ilerili dönemde Sayın Valimizin destekleri ile gelecek dönem içinde bu fuarın devamını daya büyüğünü daha güzelini gerçekleştirmek için bütün gayretlerimizi göstereceğiz.´ dedi.



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9696,36%-0,26
  • DOLAR

    32,53% 0,00
  • EURO

    34,88% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2422,24% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3988,00% -0,14
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı