Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

01.06.2018 Aksaray Belediyesi Haberleri

01.06.2018 Aksaray Belediyesi Haberleri

01.06.2018 Aksaray Belediyesi Haberleri

2.500 Kişiyle İftarda Buluştular

Aksaray Belediyesi´nin geleneksel mahalle iftarları devam ediyor. Ramazan ayının ilk gününden bu yana birçok mahallede iftar sofraları kurarak mahalle sakinlerini aynı sofrada buluşturan Aksaray Belediyesi Yavuz Sultan Selim Mahallesinde yaklaşık 2.500 kişiye iftar yemeği verdi.

Kapalı Çarşamba Pazarı içinde gerçekleşen iftar programına, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, Ak Parti Aksaray Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş,başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Yazgı, eşi Hasibe hanım ve Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş iftar öncesi tüm vatandaşları tek tek ziyaret ederek hasbihal ettiler.

Vatandaşlar, Başkan Yazgı ve Milletvekili Adayı Aktaş´a büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik ve bereket ayı olduğuna işaret ederek tüm vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

Yemekten sonra mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Yazgı, ?Bu mübarek ayda aynı sofrayı paylaşmak dileğiyle yola çıktık. Ramazan boyunca ise hemen hemen her gün farklı mahallelerimizde iftar programı düzenledik. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu ramazanlar diliyorum? şeklinde konuştu.

Öte yandan belediyenin Beyaz Masa birimi ise iftar çadırının kurulduğu alana stant açarak vatandaşların istek ve taleplerini kayıt altına aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Seçim Kampanyasına Destek

AK Parti Aksaray teşkilatı üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağışta bulundu.

AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, ilçe ve belde Belediye başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Mahalle temsilcileri ve parti teşkilat mensupları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın seçim kampanyasına destek amacıyla Ziraat Bankasına açılan hesaba para yatırdı.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kampanyaya göstermiş olduğu ilgiden dolayı parti teşkilatına teşekkür etti. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise bağış miktarının önemli olmadığını belirterek ?Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´ın yanında olduğumuzu göstermek ve kendisine destek olmak için buradayız. Onu asla yalnız bırakmayacağız. Desteğimiz her anlamda sürecektir? dedi.

Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ile Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, kampanyada kendilerini yalnız bırakmayan parti teşkilat mensuplarına teşekkür ettiler.

Madeni Sanatkârlar Oda Başkanı Mehmet Tekin´e Ziyaret

Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Milletvekili adayı Muhammed Aktaş ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, beraberindeki partililerle Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Tekin´i ziyaret etti. Heyet daha sonra sanayi esnaflarını ziyaret etti.

24 Haziran seçimleri öncesinde Sivil Toplum Örgüt temsilcilerini ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinleyen Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı AK Parti Milletvekili adayı Muhammed Aktaş ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk beraberindeki partililerle Sanayi Oda Başkanı Mehmet Tekin´i ziyaret etti.

Sanayi Oda Başkanı Mehmet Tekin, sanayi esnafının merakla beklediği sanayi projesiyle ilgili konuştu. TOKİ tarafından yapılacak olan ve temeli atılma aşamasına gelen projenin esnafı heyecanlandırdığını açıklayan Mehmet Tekin, ?Esnafımız, projenin biran önce bitmesini istiyor? dedi. Projede emeği olan Milletvekillerine ve Başkana teşekkür etti.

Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı AK Parti Milletvekili adayı Muhammed Aktaş ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, sanayi esnaflarını ziyaret etti. Yaklaşan seçim öncesinde esnaftan destek ve dua istedi.

Şoförler Oda Başkanı Ayhan Tüzün´e Ziyaret

Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti Milletvekili adayı Muhammed Aktaş, Aksaray Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Oda Başkanı Ayhan Tüzün´ü ziyaret etti.

24 Haziran seçimleri öncesinde Sivil Toplum Örgüt temsilcilerini ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinlediklerini açıklayan Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti Milletvekili adayı Muhammed Aktaş, her türlü görüşe açık olduklarını söyledi.

Şoförler oda başkanı Ayhan Tüzün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretten hemen ardından Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti Milletvekili adayı Muhammed Aktaş, Şoförler Cemiyeti binasında yer alan sigorta acenta sahibi esnafları ziyaret ederek seçim öncesinde destek ve dua istedi.

 

 



Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false