Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

?Başkan Mahallemizde? Ekibi, Paşacık Mahallesindeydi

 ?Başkan Mahallemizde? Ekibi, Paşacık Mahallesindeydi

?Başkan Mahallemizde? Ekibi, Paşacık Mahallesindeydi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın ?Başkan Mahallemizde? projesi bu kez Paşacık Mahallesinde gerçekleştirildi.

Her zaman olduğu gibi Sabah saat 08.00 de tüm ekipleri bir araya toplayan Başkan Yazgı, Paşacık Mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

Başkan Yazgı´nın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, Paşacığın dört bir yanına dağılarak cadde sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi. Rögar kapakları değiştirildi. Kanalizasyon çalışması yapıldı.Trafik işaret levhaları   ve yol çizgilerini yeniledi.

Belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğü evleri, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise Paşacık Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Yazgı, Paşacık Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Tetik, Başkan Yardımcısı, belediye meclis üyeleriyle birlikte Gazi Hakan Çelik ve ailesini evinde ziyaret ederek kahvaltı sofrasında bir araya geldi

            Başkan Yazgı ve beraberindeki ekip, daha sonra okul ziyaretlerine başladı. İlk olarak Cahit Zarifoğlu Ortaokulu´nu ziyaret ederek, yaz dönemi kurslarında eğitim gören öğrencilerle ve öğretmenlerle hasbihal etti. Daha sonra Fatma Hatun Anaokulu ziyaret edilerek, öğretmenlerin istek ve önerileri dinlendi. Yine bu kapsamda Paşacık Mahallesinde hizmet veren 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezide ziyaret edilerek, sağlık personellerine çalışmalarında kolaylıklar dilendi.

Başkan Yazgı daha sonra sırasıyla Soğukpınar Camii,  Dörtyol Camii, Sarıkaya Camii, Acem Sokağı Camii ve Süslü Camide düzenlenen Yaz Kur´an kurslarını ziyaret ederek hocalarla ve öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilere hediyeler verdi.

Cami ziyaretlerinin ardından ise ev ziyaretlerine başlayan Başkan Yazgı, Fatma Çakmak ve oğlu Abdulsamet´i ziyaret etti

Başkan Yazgı eşi Hasibe Hanımla birlikte 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Önder Güzel´in ailesini evinde ziyaret edip, hayır dualarını aldı. Daha sonrada Şehit Polis Memuru Atıf Akay´ın ailesi evinde ziyaret edildi.

Başkan Yazgı ve eşi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Huzurlu Yaşam Aracı ile evde sağlık hizmetlerinden faydalanan Ömer Şanlı ile Ayşe Özdemir ve ailesi de evlerinde ziyaret edildi. Gazi Durmuş Sönmez ile ailesi de evinde ziyaret edildi.

Başkan Yazgı ve beraberindekiler, Paşacık Mahallesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Akşam ise Paşacık Mahallesindeki vatandaşlarla Mahalle Meclisinde bir araya gelen Başkan Yazgı, vatandaşların sorularını cevaplayıp istek ve önerilerini dinledi. 

Mahalle Meclisi alanında Başkan, ailelerle Hasbihal ederken, çocuklarda palyaçolar eşliğinde eğlenceli oyunlar oynayıp, sürpriz hediyelerle doyasıya vakit geçirdiler.

Paşacık Mahallesinde gerçekleştirilen ?Başkan Mahallemizde ?programı, Açık Hava Sineması etkinliğinde gösterilen ?Ayla? filmi ile sona erdi.

Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Tetik, bir gün boyunca Paşacık Mahallesinde bulunan ve birbirinden güzel programlar gerçekleştirerek mahallenin ve vatandaşların sorunlarını yerinde çözüme kavuşturan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine tüm Mahalle sakinleri adına Teşekkür etti.

 

 

 



Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli